KSTieto

Vahvan kokemuksen omaava KSTieto palvelee tänä päivänä niin yrityksiä kuin kuntasektoriakin. Tuotamme kustannustehokkaita ja laadukkaita ICT-palveluja yli 100 alan ammatilaisen voimin.

Olemme 100% kotimainen yhtiö. Kotimaisuus on meille toimintaamme ohjaava arvo kuin myös ympäristöarvot. Vihreät arvot huomioimme mm. minimoimalla konesaliemme sähkönkulutuksen.

Kaakkois-Suomen Tieto Oy:n historia alkaa vuonna 2005 perustetusta Pohjois-Kymen Tieto liikelaitoksesta, joka tuotti ICT-palveluja alueen kuuden kunnan tarpeisiin.

Alueen kunnat muodostivat uuden Kouvolan kaupungin vuoden 2009 alusta. Pohjois-Kymen Tieto tuotti uuden Kouvolan kaupungin tietotekniset ja puhelinvaihdepalvelut. Pohjois-Kymen Tieto tarjosi palveluja myös erilaisille kunnan alaisille organisaatioille ja yhteisöille.

Kaakkois-Suomen Tieto Oy perustettiin 1.11.2010 Kouvolan kaupungin toimesta ja Pohjois-Kymen Tiedon toiminta siirtyi uuden yhtiön vastuulle vuoden 2011 alusta.

Nykyään Kaakkois-Suomen Tieto Oy:llä on noin kymmenen omistajayhteisöä ja se palvelee vahvalla ammattitaidolla myös erikokoisia yrityksiä.

Tuoreimmat blogikirjoitukset

Scroll to top